Eerste weekendje in Quito
Door: Ruud van der Meer
Blijf op de hoogte en volg Ruud
24 September 2007 | Ecuador, Quito
Zojuist het eerste weekend in Quito achter de rug en ik moet zeggen: was erg tof! Vrijdagavond echt uitgeweest rond Place Foch (vooral Blues was een toffe tent) tot in de vroege uurtjes met Pieter en Martijn (Financial Manager die even over is uit Nederland). Zaterdag aan het eind van de middag tot een uur of 10 in de stamkroeg van alle Nederlands in Quito gezeten.
Zit je dus kilometers verderop en nog met één grote groep Nederlanders in de kroeg. Best vaag..
Ik ben ook lid van de sportschool van het Marriott hotel geworden dus hier kan ik mn conditie nog een beetje op peil proberen te houden. Ook het gebruik van het zwembad hoort hierbij dus hier hebben we zondag even lekker ingelegen om een beetje bij te komen.
's Middags hadden we een verjaardag van een Nederlander in Guayabamba (3 kwartier van Quito) en dat was ook wel weer gezellig. De Nederlands zijn hier dus erg close met elkaar en zoeken elkaar regelmatig op.
Van het land heb ik dus nog niet heel veel gezien (behalve bergen, hoge bergen en hele hoge bergen) maar daar gaat zeker verandering in komen. Ik ben van plan om een weekendje in de jungle te verblijven en een paar dagen naar het strand te gaan. Dat is allebei zo'n 6 uur rijden dus dat doe je niet in 1 daggie.
Vanavond gaan we mijn verjaardag een beetje vieren met een etentje en een drankje!
Met mijn werk gaat het ook allemaal goed, heb alledrie de farms nu gezien en is allemaal erg interessant!
Nou de groeten allemaal en hasta luego!
24 September 2007 - 18:09
Siem:
Kijk, dat uitgaan verleer je dus niet ;)
Vanavond al vieren? Das rijkeljk vroeg! -
24 September 2007 - 19:33
Hermit:
Rinuz, van harte gefeliciteerd alvast aangezien je het vanavond viert!!!
Veel plezier nog en tot snel heh! -
24 September 2007 - 19:50
Duno:
Alleen een beetje met die Nederlanders in de kroeg hangen.. zo leer je natuurlijk gaan spaans kerel!;-)
Klinkt goed allemaal en alvast gefeliciteerd met je verjaardag!
Gr, Duno -
25 September 2007 - 04:35
Siem:
Goed, gefeliciteerd dan maar he! -
25 September 2007 - 06:41
Nienke:
hey ruud,
klinkt echt allemaal heel leuk! gefeliciteerd! en nog heel veel plezier
groetjes Nienke -
25 September 2007 - 09:44
Pap En Mam:
VAN HARTE GEFELICITEERD RUUD!!
Je vermaakt je prima daar denken we, maar is het nou werken of vakantie vieren....??
Afijn, geniet er maar lekker van hoor! -
25 September 2007 - 10:45
Bonnie:
Hier ook nog maar ffies een verjaardagsberichie op van mij :)!
Gefeliciteerd!! En een dikke kus!! -
25 September 2007 - 14:51
Oma Leijen:
Ruud, gefeliciteerd van oma Leijen. Ik zit bij je moeder thuis. -
25 September 2007 - 14:52
Oma Van Der Meer:
Ruud, gefeliciteerd met je verjaardag. We hebben vandaag heel erg aan je gedacht en we hebben er een borreltje op genomen.
Groeten, oma -
25 September 2007 - 15:59
Aad:
Ruud gefeliciteerd man!
Dik aan de corona denk vandaag?
veel plezier nog laterz -
25 September 2007 - 16:18
Linda:
Heey Ruudje, allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Leuk dat er daar ook aan je gedacht werd en jullie het een beetje gevierd hebben. De rest van je weekend klinkt ook goed! Werkse van de week en we horen wel weer van Bon hoe het met je gaat. Kus Lin & Joop
25 September 2007 - 17:19
Doke:
Hé Ruud!!
Ben ik nog optijd..of is je verjaardag daar al bijna voorbij? Van harte gefeliciteerd in ieder geval!
Groeten van ons allemaal -
25 September 2007 - 17:26
Ome Piet:
Ik hoop dat je het naar je zin hebt en dat je er wat van opsteekt. Gefeliciteerd met je verjaardag.
groeten van Ome Piet -
25 September 2007 - 19:02
Wendy Leijen:
Ruud van harte gefeliciteerd met je 22ste verjaardag van ons allemaal!
Heel erg leuk om jou verslagen te lezen (je moeder stuurt de mailtjes door)
Geniet lekker van het mooie weer,je werk en t uitgaan daar, hier is t al herfst!!
Groetjes -
25 September 2007 - 21:01
Rene:
Hoi Ruud!
Nog maar ff gefeliciteerd met je verjaardag he!
Veel plezier daar...
Gr. Rene -
27 September 2007 - 18:49
Piet:
aan je email te lezen heb je het naar je zin en ook kom je niet om van de honger.
Laatste voetbalnieuwtje vanuit holland is dat psv is uitgeschakelt voor de beker. Ze hadden welliswaar met 3-0 gewonnen van de reserves van Heerenveen maar tijdens dit duel heeft ene Manuel da Costa meegedaan en die had nog een schorsing staan van verleden jaar. Foutje bedankt. Ajax natuurlijk weer soepeltjes verder via Kozakken Boys (2-1 na verlenging)en verder niet te veel verrassingen meer. Feynoord verder en Louis moet zijn mannen vanavond langs Cambuur zien te loodsen. Ik hou je op de hoogte t.z.t. Hou je goed en tot schrijvens. -
28 September 2007 - 14:33
Emmy:
Hey Ruud,
Zo te lezen ben je goed aangekomen in Equador. En je verjaardag daar al gevierd. Ben een beetje laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag.
Zo dus stagelopen in Equador is één en al luxe met zodirect een hotelkamer in het Marriot hotel, heerlijk zeg. En het weer is daar een stuk aangenamer als hier. Het stormt en regent hier behoorlijk en het is nu half 5 en het wordt al weer donker. Geniet maar lekker van het mooie land, het weer en de gezelligheid.
Groetjes